2019-08-02 11:17:27• hírek • Bede Emőke

Tarolt a radar: tucatnyi drága kép készült csütörtökön

Augusztus 1-én sem maradtak feladat nélkül a közlekedési osztály munkatársai: egyetlen nap alatt több mint 90 helyszíni bírságot róttak ki a KRESZ-ben foglaltakat két lábbal taposó sofőrökre.

A kiszabott büntetések összege eléri a 48 200 lejt, azonban huszonketten nem úszták meg ennyivel, ugyanis vezetői engedélyüknek is búcsút mondhattak egy időre. Az ideiglenesen gyalogosokká vált sofőrök között nem kevesebb mint tizennégyen vannak azok, akikről igencsak drága fényképek készültek, mivel két lábbal taposták a gázpedált, lakott területen belül 101 és 131 km/h közti sebességgel hasítottak. További két autóvezető esetében az alkoholszonda mutatott ki pozitív eredményt, öten szabálytalanul előztek, egy sofőr pedig a zebrán áthaladó gyalogosoknak nem adott elsőbbséget.


Mobillopás Szatmárnémetiben

Csütörtökön, a késő esti órákban arról értesítették a rendőrséget, hogy egy ismeretlen tettes, kihasználva a szatmári játékterem alkalmazottainak figyelmetlenségét, elemelt egy mobiltelefont az egyik asztalról, és ezzel közel 600 lejes kárt okozott a cégnek. A helyszíni vizsgálatoknak köszönhetően sikerült rövid időn belül azonosítani az elkövetőt , aki nem volt más, mint egy 49 éves, szatmárudvari férfi, aki ellen lopás bűntette miatt indított eljárást a hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: